Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Perkembangan Diri/Keluarga

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

gambar anak main basikal

Rezeki anakku – Menang Contest 2011

  Salam bahagia u all . Alhamdulillah SYUKUR tak terkata , senyum melebar ke telinga :) . Walaupun tak segigih mana join macam-macam contest maupun GA di dunia blog ni , rezeki masih menyebelahi anakku . Kalau tak silap saya , sepanjang bergelar blogger dan join beberapa contest/GA , inilah kali pertama mendapat tempat PERTAMA…
Read more

Jom menyongket !

  Haha . Memule saye dengor kalimah ‘menyongket’ ni rasa macam tak berapa sedap didengor je . Erm , ini vocabulary orang Perak yer … maksudnye ? Menyongket = Jalan-jalan . Betoi dak Yop Yong sume yang orang2 Perak ni ?? Teman ni kire orang Perak juge ler sebab abah orang Perak , mak orang…
Read more

Tekanan darah anda… normal atau tidak ?

Salam bersua kembali. Buat ke sekian kalinya tak menghapdet blog untuk beberapa hari. Harapnye kome semua sihat-sihatlah yea.. ;) Minggu lepas planning asalnya tak ada pun nak balik ke kampung sebab minggu sebelumnya dah balik. So ingat nak tersukan ajelah agenda tersendiri di tempat sendiri. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan… anak kepada tok saudara…
Read more

Ribuan kilometer kujejaki

Salam ceria , salam windu korunkkk ! :p Ade ke …. yang rindukan teman nih ? Ekekeke …. ngengade jek . Sebenornye masih kemalasan nak buat entri , tapi ada beberapa perkara yang make my day today , maka merajinkan diri jugelah untuk buat entri . ^-^ Kome pun sedia maklum dalam entry sebelum ni…
Read more

MPV , kami dan Kota Singa (Singapore)

Salam penuh keceriaan semua ! Idup mesti ceria selalu ok …. :) Ouh , letih ‘berjalan’ tak hilang lagi . Belum sampai 24 jam kami pulang dari Kota Singa a.k.a. Singapore . Cik abang lagi kesian , kena pergi kerja juga walaupun letih selepas lebih kurang  10 jam memandu . Anak (si Kakak) nampak steady…
Read more