Perkembangan Munirah di TCB sepanjang tempoh 5 bulan

Sabtu minggu pertama cuti sekolah hari tu parents atau waris kepada murid² di Taska/Tadika CB dipanggil untuk memberi laporan perkembangan anak sepanjang 5 bulan tempoh pembelajaran di situ. Biasanya hujung tahun baru buat hari kad laporan kan, tapi taska ni buat 2 kali iaitu pertengahan dan hujung tahun. Alhamdulillah, overall laporannya agak memuaskan dan menggembirakan hati kami. Munirah katanya cepat tangkap […]

» Read more

Zaid @ 31 months (2 tahun 7 bulan)

Salam Isnin semua… Fuhhh …. Lama sungguh kuperam entri ini sampai dah jadi pekasam gamaknye. Lama juga tak update perkembangan si abang kecik Zaid  salah sorang jantung hatiku ni secara eksklusif. Lately ni ummi sooo busy dengan biz. Syukurlah rezeki kan. So this time nak story pasal  Zaid pula, si ‘abang baru’. Dah tak panggil “baby Zaid” dah… but u r still my […]

» Read more
1 2