Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: pengumuman

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tunggu keputusan GA 3rd Anniversary Ummihanie.com

Salam bahagia kalian semua ! Ape citer sepanjang cuti2 Malaysia   sekolah 9 hari nih ? Sat je dah abis kan … Kami kali ni tak ke mana-mana … hanya lokasi2 berhampiran saja . Selalunya pantang cuti hujung minggu pun dah cabut balik kampung , tapi kali ni apekan daya , kedua2 orang tua kami tak…
Read more

Blog Under Re-construction Mode again …

  Bismillahirrahmanirrahim , dukacita jugakla dimaklumkan yang blog UmmiHanie.com ni sedang dalam proses re-construction lagi . Ada step penting yang masih perlu saya selesaikan , jika tidak saya akan kehilangan besar jugaklah … nanti2 saya story yer … Apapun doakan lah saya berjaya dlm misi kali ni . Hurmm … agak mencabar juge rasenye ……
Read more