Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: pengalaman bersalin

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Si kecil 7 minggu

Salam bahagia buat semua…. Nak update perkembangan anak seorang demi seorang ni macam tak tersempat kaedahnya. Walaubagaimanapun, saya mencuba sebaik mungkin. Update tentang anak ni bukan nak menunjuk-nunjuk atau nak heboh-heboh pada orang lain, but more to self-therapy & meninggalkan coretan kenangan di alam maya. Blog ni wujud sampai bila saya pun tak tahulah kan……
Read more

Rentetan kelahiran Muhammad Huzaifah

Sudah hampir habis pantang barulah saya siapkan cerita baby baru ni.Tak apalah … jangan tak ada langsung sudeh ~ Okeh sebelum saya kehilangan lebih memori (maklumle dah veranak 5,banyak urat dah putuih :p ) , lebih baik saya coretkan sedikit rentetan kelahiran baby Huzaifah yang saya cuba ringkaskan agar tidak menjadi terlalu panjang lebar .…
Read more

Ubat bersalin pilihan saya

  Salam Isnin … semoga kome ceria² selalu . Mood tengah sedikit stress sikalang ini sebab biasanya anak² tido time petang² macam nih (around 2 – 4 p.m.) tapi semuanya masih terbuntang jer mata masing² menghadap kartun TV9 . Memang waktu macam ni saya bagi depa layan kartun jer sampai tertido … pagi² sampai tengahari…
Read more

Apa yang best sangat bersalin di hospital/klinik swasta ?

  Salam Ramadhan semua …   Wah hari ni terpanggil pula nak bercerita tentang pengalaman bersalin ni . Rasanya saya jarang² bercerita perihal bersalin bagai ni kan.So sementara tengah ada mood baek punya ni , meh le tadah telinga dengor baca cerita saya ni … muehehehe …   Ok … kat mana² ceruk dunia pun…
Read more