Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: pemanggang ajaib

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sotong bakar ajaib

Menjak² ada pemanggang ajaib ni, semua nak test masak dalam tu. Kek coklat moist dah pernah, masakan berlauk pun dah pernah. Memang pantas dan menjimatkan masa tanpa menjejaskan rasa. Sotong bakar ajaib menu pemanggang ajaib kali ini, dan kesinambungan daripada entri WW minggu lepas; “Hanya untuk tatapan mata…”. Semua tak dapat view entri tersebut kerana ada…
Read more

Kek Coklat Lembap ‘Ajaib’

Jangan tak tahu ye, sekarang dah wujud kek coklat lembap (moist) AJAIB. Sejauh mana keajaibannya? Yes, saya hanya memasak kek coklat ini selama lebih kurang 10 minit sahaja menggunakan Pemanggang Ajaib. Sebab itulah dinamakan Kek Coklat Lembap Ajaib. Jimat masa pulak tu. Oh tidak tidak tidak… jangan tersalah faham. Saya tidak bermaksud untuk mempromosikan Pemanggang…
Read more