Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Parenting

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Makan berjamaah bersama anakanda tersayang

  Salam Ramadhan kalian semua . Sudah masuk hari ke-15 kita menyusuri Ramadhan bersama, sekejap saja sudah separuh masa pertama berlalu .   Hari ini saya nak bercerita santai² sahaja tentang saya dan anak² . Sudi-sudilah membaca yer … Thanx ~   Sebelum tu , layankan jer soklan tak berapa cepumas dari saya ni ……
Read more

Nora Danish nak anak jadi seorang hafiz al-Quran

  Salam petang Jumaat . Wah seronok baca khabar berita macam ni tentang artis² kita tau . ^-^ Ye , Nora Danish pelakon drama Ana Lulu tu bercita² nak jadikan anak lelaki tunggalnya (buat masa ini) , Rayqal seorang hafiz al-quran seawal usia 4 tahun beb ! Bagus lahhh ada cita² murni macam tu yer…
Read more

Izzah Munirah

Si kecilku chakk !

Salam sabtu. Wah tajuk dah copycat TV3, karang kena saman baru tawu… ~ Sebenaunya entri ni langsung takde kena mengena dengan program Si Kecilku Chakk!  tu yer … jangan mare~   Entri santai² je kali ni… berkisar tentang anak daraku sorang yang sahamnya tak jatuh² lagi tu…. ahakss ~   Si Izzah Munirah (Onie) punye…
Read more

Port baru untuk anak-anak berekreasi

Salam bahagia . Diharap semuanya sihat belaka . Dah penat buat entri review , petang-petang ni perut pun dah kenyang , kita buat entri santai-santai jer . Layan pics ye kome . Dah lama nak story-mory pasal anak-anak tapi asik tertangguh aje . Karang sendiri menyesal tak rakamkan perkembangan anak-anak . Sape yang susah ?…
Read more

Zaid @ 17 months

Waahh … lama sungguh tak buat entri seakan begini … Rasa guilty sesangat terhadap anakanda-anakandaku tersayang … mAybe dah selalu , setiap masa menghadap anak-anak , so nak story balik ke blog ni macam tak berapa reti … hehehh ;p Ok kali ni kita mulakan balik dengan baby Zaid dulu . Sedar tak sedar ,…
Read more