Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Nurul Hafizah aka Kakak

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Birthday = BESTday

MasyaAllah sibuknya tak terkata hingga terabai sudah blog ini. Jangan merajuk ye belog dear… huhu. Pelawat-pelawat blog pun dah naik jemu gamaknya tengok blog tak berhapdet. Maaflahh…. Ikutkan tak berkesempatan penuh lagi ni nak menaip entri, tapi paksa juga jari jemariku untuk menaip walaupun sebuah entri yang ringkas. Minggu lepas agak mencabar sikitlah sebab 2…
Read more

Si Teruna yang Pemalu

Tajuk bajet hot je. Tapi ini kisah benar. Cewah cewahh… Si teruna yang seorang ni bila di sekolah, macam pijak semut tak mati. Ibarat ada emas dalam mulut. Tapi bila di rumah, becok bukan main bertanya itu dan ini. Itulah dia si teruna Ukasyah kami… Bukan Aqasha ok… ramai orang usik dengan nama retis² tu. Minggu…
Read more

Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama…
Read more

Sesi persekolahan anak-anak 2012

Sudah masuk tahun 2012 rupanya kita. Selamat tahun baru ye semua ! Dengan rasminya inilah entri PERTAMA saya untuk blog ini pada tahun 2012 dan entri “Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai” menjadi penamatnya … Bye-bye 2011 … banyak kenangan pahit manis . Juga ramai kenalan/sanak-saudara/famili/kawan yang telah ‘pergi’ . Moga tahun ini lebih baik…
Read more

Macam inilah kakak ! =)

  Sangat gembira & berbangga bila melihatnya … Perasaan normal bagi seorang ibu @ bapa … Alangkah bagusnya jika semua paper dapat macam ni wahai Kakak … Tak mengapalah , usaha lagi ye anakku …. belajar dari kesilapan …     Macam inilah Kakak … ! :) Kembang kuncup idung Ummi & Abah ~ Ini…
Read more