Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Nuffnang

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Apa nak buat bila nampak iklan grapevine Nuffnang ?

    Yes , sejak dua menjak ni iklan grapevine Nuffnang semakin rancak menari-nari di sana sini . Itu tandanya advertisers sedang kayo … :p Dan kita bloggers merangkap publishers ni juga dapat menumpang sedikit …   Dan saya tahu blogger lain juga sudah buat entri berkaitan Grapevine Nuffnang ni tapi sengaja saya nak buat…
Read more

‘Hadiah’ balik bercuti

  Salam ceria dan bersua kembali . Stretching dulu … hiyahhhh !   Macam biasalah , bila dah beberapa hari tidak mengaktifkan diri berblog , idea pun mula membeku . Tapi …. ade lah juge sedikit² saki-baki yang nak diluahkan di sini kendian nanti …   Memula nak ucapkan THANX A BUNCH to Nuffnang ,…
Read more

Cerita syok Ummi Hanie

Salam ceria semua ! Oh lega sudah GA saya di sana (diariniaga.com yg kini sudah ditamatkan riwayatnya) sudah selesai dicheck , direview dan diumumkan pemenang2nya … Makan masa berjam-jam juga nak figure out semua tu ..fuhh ! Itu baru GA simple2 punye , belum lagi buat contest yang suruh letak gambar2 tu … Hmm…Tinggal nak design kan…
Read more

Graf Nuffnang Ogos – September | GengBlogger dah kembali pulih | Keyword “Gambar Kontroversi”

 Dah hampir tengah malam ni gigih lagi nak hapdet blog.Tengah idea mencurah2 (kununnye) maka janganlah dibazirkan begitu saja katanye… ;p Mak aih giler panjang tajuk entry. Combine 3 sekaligus, triplet . ;)Okeh mula2 story graf Nuffnang ku dulu.Minggu ni punye graf tak berapa cantik. Trafik agak merudum since cuti beraya tempoh hari.Ah,tak kisah sangat pun… Tapi…
Read more