Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Nuffnang

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Dah merajuk baru N nak bagi CPUV

Macam dah agak. Memang dah agak. Lepas merajuk, baru dapat. Nak kena jual mahal, baru nak mengalah ye. So terpaksalah gantung balik banner encik N. (sekarang ni gantung leaderboard je sebagai alternative ad untuk iklan K) Lepas berbulan-bulan (dekat setahun kot) tak dapat CPUV @ Buffered Earnings, barulah encik N sudi nak bagi kat blog…
Read more

Ah, merajuklah !

Nak juga meluah rasa dalam blog sebab dah lama memendam. Keciwa. Kesetiaan tak dibalas. Malas dah nak layan. Amboi amboi amboiii…. berdrama hindustan plak mom blogger hari ni yek. Ok. Serius. Saya dah beri beberapa tempoh sebagai peluang untuk Mr. N memunculkan CPUV @ BE (Buffered Earnings) di sini tapi penantianku seperti sia² belaka…. Jadi…
Read more

buffered earning nuffnang

BE Nuffnang sulung 2012

  Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)   Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :) InsyaAllah Churp Churp…
Read more

Buffered Earning Nuffnang terakhir untuk 2011 (dan termahal)

Bukanlah niat saya nak riyak,menunjuk² dengan entri ini , sebaliknya untuk self-satisfaction semata-mata … ;) Sempat juga saya rakamkan Buffered Earning @ BE terakhir untuk tahun 2011 dari Nuffnang … sekaligus yang termahal/tertinggi amaunnya . Alhamdulillah :) Yang dibulat²kan itu adalah 4 amaun tertinggi … taklah banyak sangat kan ? Tak pernah cecah ratus² lagi…
Read more

Semangat tudung baru ?

  Salam bertemu kembali . Dah 2 hari berturut-turut saya heret anak² bersama-sama untuk  selesaikan beberapa urusan , hari ni rasa nak berehat pula di rumah (mata saat ini boleh tahan layu juge :p) . Sepatutnya ada hal lagi nak diuruskan , mungkin esok² pula kot … insyaAllah . Bila suami tak ada ni ,…
Read more