Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: notis

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Siapakah dia pengomen tegar blog Ummi Hanie [dot] Com ? (Si Peramah Jan. – Mei 2011)

  Salam weekends .   Sekian lama kumemendam rasa ingin membuat entri ini . Tetapi mood , feeling tu asik ke laut saja .   Tanpa kalian pengomen random dan pengomen tegar , mungkin blog ni dah lama ‘bungkus’ :p . Iyelah , bak kata artis-artis … ayat kliche deme … ” Tanpa peminat ,siapalah…
Read more

Tunggu keputusan GA 3rd Anniversary Ummihanie.com

Salam bahagia kalian semua ! Ape citer sepanjang cuti2 Malaysia   sekolah 9 hari nih ? Sat je dah abis kan … Kami kali ni tak ke mana-mana … hanya lokasi2 berhampiran saja . Selalunya pantang cuti hujung minggu pun dah cabut balik kampung , tapi kali ni apekan daya , kedua2 orang tua kami tak…
Read more

Blog Under Re-construction Mode again …

  Bismillahirrahmanirrahim , dukacita jugakla dimaklumkan yang blog UmmiHanie.com ni sedang dalam proses re-construction lagi . Ada step penting yang masih perlu saya selesaikan , jika tidak saya akan kehilangan besar jugaklah … nanti2 saya story yer … Apapun doakan lah saya berjaya dlm misi kali ni . Hurmm … agak mencabar juge rasenye ……
Read more

Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p . Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam…
Read more