Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: NetKL

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ke manakah saya dan blog ‘menghilang’ ?

Salam bahagia semua ! Wahhh dah rindu gitu . Padahal baruuu dua hari tak dapat bersiaran dek kerana masalah teknikal . Korang yang setia menerjah ke mari tentu tertanya-tanya kenapa blog ni TAK BOLEH DIAKSES kan ? Begini ceritanya ……………….. Blog ini pada asalnya dihostkan di hosting A (dirahsiakan atas sebab tertentu) . Erm , pada…
Read more

CONGRATZ ! I have my own site ~ hosting, domain …

Sebenarnya 2 hari sudah saya dah order hosting + domain untuk perniagaan online saya. Tetapi, baru semalam saya selesai bayar dan hari ini sudah activate lah. Dan…… saya teramat busy dan peninglah nak mengkonfigurasikan segalanya. Maklumlah…. first time beli daN terlibat dgn ‘bendalah’ ni. Huhuhu …. takpe, saya suka belajar dan saya berkeinginan untuk berjaya…
Read more