Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: My Award(s)

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

One Lovely Blog

  Salam ceria …   Berbunganya hati bila blog tak seberapa ni dikatakan “lovely” … :p Opsss , ini award blog yer … One Lovely Blog Award yang Kakyong pass ke saya . Lama dah ni tapi dok tertangguh² je . Mahap yer ….     Bile dah dapat award ni , haruslah inform 7…
Read more

You are sweet blogger like candy

Masih ada berbaki hutang menggantung award dari tahun lepas . Maaf bebanyak yer sebab kelewatan ini . Tapi,lewat2 macam mana pun insyaAllah saya tetap akan publish entri award ni , kecualilah link nya hilang terus ;) .   So …. adakah saya SWEET  ? Ahakss …. SWEET TOOTH tu sememangnya ! ;) Tapi dah orang…
Read more