6 tahun,Seminggu & AidilAdha

  Salam bertemu kembali . Hugssss …. ! ( ade ke yg sudi hugss nih?) Sepanjang tempoh ‘pembekuan’ ni , beberapa khabar baik dan event telah berlaku . Mungkin ada antara kalian yang sudah tahu khabar ‘orang baru’ , kan ? Alhamdulillah , tanggal 30 Oktober 2011 yang lalu (genap seminggu sudah…) saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi […]

» Read more

Port baru untuk anak-anak berekreasi

Salam bahagia . Diharap semuanya sihat belaka . Dah penat buat entri review , petang-petang ni perut pun dah kenyang , kita buat entri santai-santai jer . Layan pics ye kome . Dah lama nak story-mory pasal anak-anak tapi asik tertangguh aje . Karang sendiri menyesal tak rakamkan perkembangan anak-anak . Sape yang susah ? Mereka dan keluarga mereka ….. […]

» Read more

Bertemu Kerabat Diraja Perak :)

Bismillahirrahmanirrahim ……… Pagi , Khamis 25 Mac 2010 – Izzah Munirah dimasukkan ke Wad Melor , Hosp. Parit Buntar . Pagi , Jumaat 26 Mac 2010 – Raja Perempuan Besar Perak , Tuanku ZARA (isteri Raja Muda Perak,Raja Dr. Nazrin) melawat Wad Melor dan wad2 lain di Hosp. Parit Buntar =) Tengahari , Sabtu 27 Mac 2010 – Discaj dari […]

» Read more
1 2 3 4