Port baru untuk anak-anak berekreasi

Salam bahagia . Diharap semuanya sihat belaka . Dah penat buat entri review , petang-petang ni perut pun dah kenyang , kita buat entri santai-santai jer . Layan pics ye kome . Dah lama nak story-mory pasal anak-anak tapi asik tertangguh aje . Karang sendiri menyesal tak rakamkan perkembangan anak-anak . Sape yang susah ? Mereka dan keluarga mereka ….. […]

» Read more

Bertemu Kerabat Diraja Perak :)

Bismillahirrahmanirrahim ……… Pagi , Khamis 25 Mac 2010 – Izzah Munirah dimasukkan ke Wad Melor , Hosp. Parit Buntar . Pagi , Jumaat 26 Mac 2010 – Raja Perempuan Besar Perak , Tuanku ZARA (isteri Raja Muda Perak,Raja Dr. Nazrin) melawat Wad Melor dan wad2 lain di Hosp. Parit Buntar =) Tengahari , Sabtu 27 Mac 2010 – Discaj dari […]

» Read more

November yang Sarat

Salam , Ye bukan setajat ibu mengandung saja yg buleh sarat . Tapi ini bulan juga sarat woo . . . Maksud saya di sini , banyak event berlaku dlm bulan November ni . 8 org sekaligus dlm keluarga saya dan encik somi menyambut hari lahir . Fantastic ! Termasuklah hari ini , hari lahir anakanda kedua saya , Muhammad […]

» Read more

Jejak Kasih

Salam. Ini bukan calang2 jejak kasih. Cewah. Gimik ke apa. Tapi memang benar, ini ialah program realiti Jejak Kasih keluarga mertuaku. Okay laa..  straight to the point. Memandangkan adik2 ipar fomfuanku yang 2 org itu bakal melangsungkan pernikahan pada awal cuti sekolah ni, maka program Jejak Kasih telah diadakan oleh mertua saya, encik suami dan saya sendiri dalam 2 hari […]

» Read more

Ceritera Anak2ku…

Salam . . . Time i ada full time for blogging, i got no mood to write. Now, i tengah curik2 time writing in this blog while waiting to fetch my kids in kindergarten. =)   As i told before, my kids baru je masuk kindergarten last week. Lewat sket atas sebab2 tertentu yer. But this year, kakak (my eldest daughter) […]

» Read more
1 2 3