Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama pagi pun sudah bermula,seperti yang […]

» Read more

Ummi ni lambat sangat la datang …

Dek kerana dah lama sangat anak bercuti sekolah,umminya pulak yang naik lemak. Ahahaha … bukanlah naik lemak apa … rasa macam tak puas je lagi rileks² gitu kan especially ketika berpantang hari tu.Saya start pantang je,cuti sekolah pun start ;) Bermula daripada semalam,tiada lagi episod rileks² di pagi hari yer … Ummi kenalah tengok²kan makan pakai mereka dan abah mereka […]

» Read more

Sesi persekolahan anak-anak 2012

Sudah masuk tahun 2012 rupanya kita. Selamat tahun baru ye semua ! Dengan rasminya inilah entri PERTAMA saya untuk blog ini pada tahun 2012 dan entri “Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai” menjadi penamatnya … Bye-bye 2011 … banyak kenangan pahit manis . Juga ramai kenalan/sanak-saudara/famili/kawan yang telah ‘pergi’ . Moga tahun ini lebih baik dari tahun² sebelumnya . Azam […]

» Read more

6 tahun,Seminggu & AidilAdha

  Salam bertemu kembali . Hugssss …. ! ( ade ke yg sudi hugss nih?) Sepanjang tempoh ‘pembekuan’ ni , beberapa khabar baik dan event telah berlaku . Mungkin ada antara kalian yang sudah tahu khabar ‘orang baru’ , kan ? Alhamdulillah , tanggal 30 Oktober 2011 yang lalu (genap seminggu sudah…) saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi […]

» Read more
1 2 3