Birthday 3 budak

Ucapan selamat hari lahir Tak terkejar masa untuk blogging sungguh saya sekarang ni. Begitu banyak cerita yang tidak tercatat di sini. Saya cuba sedaya upaya untuk cover mana yang boleh. Liputan cerita harijadi 3 orang anak sengaja dirangkumkan sekaligus. Lagipun jarak antara tarikh lahir mereka tidak begitu jauh. Hujung bulan Oktober, awal bulan November dan hujung bulan November. Kepada Muhammad […]

» Read more

Si Teruna yang Pemalu

Tajuk bajet hot je. Tapi ini kisah benar. Cewah cewahh… Si teruna yang seorang ni bila di sekolah, macam pijak semut tak mati. Ibarat ada emas dalam mulut. Tapi bila di rumah, becok bukan main bertanya itu dan ini. Itulah dia si teruna Ukasyah kami… Bukan Aqasha ok… ramai orang usik dengan nama retis² tu. Minggu sudah pergi tandatangan kad laporan […]

» Read more

Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama pagi pun sudah bermula,seperti yang […]

» Read more

Sesi persekolahan anak-anak 2012

Sudah masuk tahun 2012 rupanya kita. Selamat tahun baru ye semua ! Dengan rasminya inilah entri PERTAMA saya untuk blog ini pada tahun 2012 dan entri “Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai” menjadi penamatnya … Bye-bye 2011 … banyak kenangan pahit manis . Juga ramai kenalan/sanak-saudara/famili/kawan yang telah ‘pergi’ . Moga tahun ini lebih baik dari tahun² sebelumnya . Azam […]

» Read more
1 2 3 4