Si Teruna yang Pemalu

Tajuk bajet hot je. Tapi ini kisah benar. Cewah cewahh… Si teruna yang seorang ni bila di sekolah, macam pijak semut tak mati. Ibarat ada emas dalam mulut. Tapi bila di rumah, becok bukan main bertanya itu dan ini. Itulah dia si teruna Ukasyah kami… Bukan Aqasha ok… ramai orang usik dengan nama retis² tu. Minggu sudah pergi tandatangan kad laporan […]

» Read more

Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama pagi pun sudah bermula,seperti yang […]

» Read more

Sesi persekolahan anak-anak 2012

Sudah masuk tahun 2012 rupanya kita. Selamat tahun baru ye semua ! Dengan rasminya inilah entri PERTAMA saya untuk blog ini pada tahun 2012 dan entri “Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai” menjadi penamatnya … Bye-bye 2011 … banyak kenangan pahit manis . Juga ramai kenalan/sanak-saudara/famili/kawan yang telah ‘pergi’ . Moga tahun ini lebih baik dari tahun² sebelumnya . Azam […]

» Read more

6 tahun,Seminggu & AidilAdha

  Salam bertemu kembali . Hugssss …. ! ( ade ke yg sudi hugss nih?) Sepanjang tempoh ‘pembekuan’ ni , beberapa khabar baik dan event telah berlaku . Mungkin ada antara kalian yang sudah tahu khabar ‘orang baru’ , kan ? Alhamdulillah , tanggal 30 Oktober 2011 yang lalu (genap seminggu sudah…) saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi […]

» Read more
1 2 3 4