Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: muhammad muaadz

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Reaksi abang kakak dapat adik baru

Salam & Hi semua, Semoga semua dikurniakan kesihatan yang baik. Amin… *Nota peribadi: sudah masuk hari ke-20 berpantang alhamdulillah. Kali ni tak terasa stress sangat berpantang, kenapa ya? Bukanlah nak minta stress tu datang, tapi pengalaman berpantang yang sebelum² ni rasa macam lebih sikit stressnya… biasalah, post-natal blues kata omputeh… Minda kita kena pandai mengawal…
Read more

Lahir sudah anakanda ke – 6

Salam dan Hi, Macam percaya tak percaya je angka bilangan anak sudah 6. Sempat juga tu di umur hujung 2-series ni. Syukur ke hadrat Ilahi atas limpahan rahmatNya. Alhamdulillah. Lebih 2 minggu saya ‘berhibernasi’ dari dunia blog, tapi bukan bermakna saya lenyap terus. Saya dah baca komen² kalian di entri² sebelum ini, cuma belum sempat…
Read more