Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: mom blogger

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal.…
Read more

Blogger-blogger mama bertemu

Salam ceria. Saya seorang mom blogger yang tidak dapat mengaktifkan diri menghadiri event² bloggers. Antaranya kerana kekangan anak kecil dan tempat tinggal yang jauh dari event yang biasanya diadakan sekitar KL/Selangor. Boleh dikira dengan jari, berapa orang je blogger yang saya pernah bertemu empat mata. Mata saya dua, mata dia dua, jadilah empat kan… hehe~…
Read more

Mom Blogger Top Referral Contest [TAMAT]

Salam ceria & Assalamualaikum. Sebagai permulaan tahun 2014 yang lebih gemilang dari segenap aspek, insyaaAllah.. Blog ummihanie.com memberanikan diri mengorak langkah dengan mengadakan simple contest. Kalau korang perasan, blog ini pernah beberapa kali membuat contest top referral. Cadang nak buat contest SEO, tapi tunggu kesesuaian masa dan keadaan dulu. Mom Blogger Top Referral Contest  …
Read more