Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: menu sihat

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sotong bakar ajaib

Menjak² ada pemanggang ajaib ni, semua nak test masak dalam tu. Kek coklat moist dah pernah, masakan berlauk pun dah pernah. Memang pantas dan menjimatkan masa tanpa menjejaskan rasa. Sotong bakar ajaib menu pemanggang ajaib kali ini, dan kesinambungan daripada entri WW minggu lepas; “Hanya untuk tatapan mata…”. Semua tak dapat view entri tersebut kerana ada…
Read more

Makan-makan di Kenny Roger’s Roasters

Ini bukan blog bertemakan makan-makan, akan tetapi nak selit jugak kategori makan-makan tu. HARUSSSlah kann… ;) Kali ini bertempat di Kenny Roger’s Roasters. Seumur hidup kami, kali pertama makan KRR ni. Sambil celebrate birthday Ayid yang ke-3 pun iyer. Jalan-jalan di AEON, terkesima juga tengok lambakan restoran makanan segera. Sebut saja apa, semua ada. KFC,…
Read more