Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: menu cepat tapi sedap

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Sotong bakar ajaib

Menjak² ada pemanggang ajaib ni, semua nak test masak dalam tu. Kek coklat moist dah pernah, masakan berlauk pun dah pernah. Memang pantas dan menjimatkan masa tanpa menjejaskan rasa. Sotong bakar ajaib menu pemanggang ajaib kali ini, dan kesinambungan daripada entri WW minggu lepas; “Hanya untuk tatapan mata…”. Semua tak dapat view entri tersebut kerana ada…
Read more

Menu ringkas dan cepat: Spaghetti Bolognaise dengan Sos Keju

Salam weekends! Bila acapkali kena masuk dapur untuk sediakan hidangan untuk keluarga, tentu ada masanya akan terjadi situasi BLUR @ tak ada idea nak masak apa. Betul tak?? ;) Saya mengaku, situasi ni sering terjadi pada diri saya sendiri. *Mode: Haru Kadang² kalau tak blur pun, tak berapa rajin nak masak gulai bagai. Ataupun nak…
Read more