Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: mandi manda

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Minggu yang sukar …

Adat hidup di dunia ni kan … sekejap senang , sekejap susah . Sekejap bahagia , sekejap derita. Tapi encik hasben selalu sebuat kata² ni ; “Dunia ni tak ada yang susahnya nak dibandingkan dengan masalah yg lebih besar lagi hebat selepas mati nanti” . Betul jugak tu,saya pun pernah dengar … masalah di dunia…
Read more

Wordless Wednesday #01 : Siblings Love ~

  [Akhirnya …. daku join juga segmen WW ni… disebabkan ni INTRO , maka kena ada sedikit WORDS lah yer … :p]

Libur-libur Medan,Indonesia: PART 2 (Final)

Bismillahirrahmanirrahim… Oh untuk Part 1  saya terlupa ceritakan tentang kenduri akikah kawan encik somi di sana. Dia kirimkan 3 juta Rupiah untuk kos 2 ekor kambing beserta kenduri akikah baby boy barunya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Pandai tukang masaknya memasak daging kambing. Langsung tak ada bau kambing yang hanyir2 tu. Saya sampai tak perasan yang itu…
Read more