Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Lawak

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Wordless Wednesday #09 : Students’ Life Cycle ?

        Incoming search terms:i luv islam (328)kartun cinta islam (107)KARTUN (93)kartun i luv islam (75)gambar kartun islam (60)

Izzah Munirah

Si kecilku chakk !

Salam sabtu. Wah tajuk dah copycat TV3, karang kena saman baru tawu… ~ Sebenaunya entri ni langsung takde kena mengena dengan program Si Kecilku Chakk!  tu yer … jangan mare~   Entri santai² je kali ni… berkisar tentang anak daraku sorang yang sahamnya tak jatuh² lagi tu…. ahakss ~   Si Izzah Munirah (Onie) punye…
Read more

Monyet Ketawa

Salam ceria dan senyum selalu yer …. Entri super pendek sebab tak mau buat wordless punye segmen macam orang laen kan … hik3x Moh kita layan video monyet ketawa ni . Anak-anak saya suka sangat video ni , termasuklah ummi depa ni sekali . Samada ianya diedit atau tidak , saya tak berapa pasti .…
Read more

Keropok lekor meletup !

  Salam bahagia. Dah makan ? Saya masak simple2 je hari ni as usual…. :p Keropok lekor …. rasanya rata-rata rakyat Malaysia memang gemarkannya. Setuju ? ada story nak bagitau kome kalau sudi membace ler … :p   Gini …. kisahnye keropok lekor meletup ! Betul, siriyes ni tak main-main. Masa baru-baru kawin dulu lah……
Read more