Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: kreatif

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[Gambar Menarik] Hasil imaginasi kreatif seorang ibu …

  Lihatlah hasil imaginasi super kreatif seorang ibu terhadap bayi perempuannya … Mujurlah senonoh dan comel jer hasilnya … ;)   Lagi … This little girl’s mother is a computer specialist from Helsinki , Finland . While her daughter is soundly asleep, she creates a completely different world from whatever she can find around her!…
Read more

Ayat Quran bersulam, satu-satunya di dunia

      LAHORE: Manuskrip-manuskrip awal al-Quran, dari mula wahyu diturunkan, ditulis dengan tangan atas pelbagai jenis bahan, dan kualitinya meningkat dari generasi ke generasi. Pada zaman Nabi Muhammad, sebahagian daripada wahyu ditulis pada tulang, kulit binatang dan daun-daun kurma dan dakwatnya diperbuat dari bahan yang dibakar. Terdapat al-Quran yang ditulis pada kepingan kulit kambing…
Read more

Kemahiran yang Menakjubkan

        Woowww…. Anda boleh teka tak lukisan2 ni dilukis dgn ape??? Dgn habuk di cermin kereta!!! Very impressive…Saya minat melukis,tapi…talent tu kurang lor…(apatah lagi dgn habuk kereta!) Tak apelah,dapat tengok lukisan2 org yg unik pun jadilah …. Apa komen anda tentang gambar2 ini??