Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: kelahiran

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Lahir sudah anakanda ke – 6

Salam dan Hi, Macam percaya tak percaya je angka bilangan anak sudah 6. Sempat juga tu di umur hujung 2-series ni. Syukur ke hadrat Ilahi atas limpahan rahmatNya. Alhamdulillah. Lebih 2 minggu saya ‘berhibernasi’ dari dunia blog, tapi bukan bermakna saya lenyap terus. Saya dah baca komen² kalian di entri² sebelum ini, cuma belum sempat…
Read more

Home Office buah tangan suami tercinta :)

  “Entry ini ditulis untuk cabaran #1 iPad MySuperKids yang direviu oleh Nor Haryati Yahya”   Salam bahagia kalian semua . Semoga sihat² selalu . Alhamdulillah saya sekeluarga sihat sahaja dan si kecilku Zaid baru saja nak pulih daripada “cherry-berry” … maybe sebab nak meringankan badan kata orang tua² .   Saya dah janji nak…
Read more