Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: kek coklat lembap

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kek Coklat Lembap ‘Ajaib’

Jangan tak tahu ye, sekarang dah wujud kek coklat lembap (moist) AJAIB. Sejauh mana keajaibannya? Yes, saya hanya memasak kek coklat ini selama lebih kurang 10 minit sahaja menggunakan Pemanggang Ajaib. Sebab itulah dinamakan Kek Coklat Lembap Ajaib. Jimat masa pulak tu. Oh tidak tidak tidak… jangan tersalah faham. Saya tidak bermaksud untuk mempromosikan Pemanggang…
Read more

Kek Coklat Moist Kukus

Lamanya tak main tepung untuk buat kek. Bila dah lama baru buat kek semula dan menjadi, alangkah gumbiranya rasa, feeling ala² nak bukak kedai kek je… hahaha… over je kan. Tengok kawan sini, kawan sana sibuk bikin kek, teman pun teringin juga. Cukup je syarat nak bikin kek coklat, teruslah masuk dapo. So inilah hasilnya….…
Read more