BoboiBoy the Movie 2016 & wallpaper Boboiboy

Salam ceria. Rakyat Malaysia boleh berbangga dengan karya seni tanahair yang berkualiti tinggi seperti Upin Ipin dan Boboiboy, juga banyak lagi kemunculan bakat baru dalam bidang animasi tempatan. Anak-anak kami memang peminat kartun Boboiboy, sampai ummi depa siap jual t-shirt lagi. Hihi… Jana pendapatan sampingan di zaman kemelesetan ekonomi katanya >_< Boboiboy the Movie 2016 dah nak ditayangkan. Mesti anak-anak […]

» Read more

Promo episod terakhir Boboiboy 25 Disember 2011

  Pejam celik pejam celik dah nak sampai ke penghujung siaran musim pertama kartun animasi Boboiboy yang kian mendapat tempat di hati rakyat Malaysia dan antarabangsa ini. Tanpa membuang masa , jom saksikan video promo episod akhir Boboiboy pada 25 Disember 2011 ;     Amacam ? Ada saspens tak ? Dan … ada boboiboy baru …. Boboiboy Gempa ! […]

» Read more

Boboiboy jahat

Hari ni saya mulakan dengan entri santai² je dulu , ambik mood kata orang … ;) Animasi tempatan Boboiboy semakin popular sekarang , betul tak ? Carian kata kunci “gambar Boboiboy jahat” juga agak rancak berdasarkan statistik Nuffnang blog ini … Hmmm , ramai rupanya peminat Boboiboy jahat yer ;)     Tapi tak boleh lawan keyword Cinta Elysa kan […]

» Read more

Watak animasi BoboiBoy pilihan kami

Salam Jumaat yang barakah . Masih lagi dengan entri santai-santai tapi sensasi …. :) Selepas animasi Upin & Ipin berjaya menakluki hati kanak-kanak , malahan orang dewasa juga ;) , kini animasi BoboiBoy pula mengambilalih posisi . Memang sedang hangat di pasaran lah !  ;) Terbaekkkkk …. Tak tahan tengok kecomelan Yaya tu … :) Itu lah salah satu daripada […]

» Read more