Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: jalan-jalan

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ke Zoo Taiping lagi…

Zoo Taiping ni dah macam acara tahunan juga kot. Yelah, seronok bawak anak². Tengok mereka seronok, kita ummi dan abah ni pun rasa seronok sama…. Pagi hari cuti pertabalan Sultan hari tu, kami sekeluarga bersama-sama mertua saya bertolak ke Taiping, makan pagi di rumah pakcik di sana. Oh bestnya makan bihun goreng orang masakkan… haha. Kemudian,…
Read more

Teka-teki bergambar

Alhamdulillah, kekecohan gempa bumi dan gegaran semalam berlaku ketika kami dah selesai jalan-jalan sempena cuti pertabalan Sultan. Best juge cuti di tengah² minggu ni. Nikmatnya sangat dirasai oleh orang bekerja macam encik hasben. Orang tak bekerja macam saya ni, cuti ke idak ke serupa sajaaa…. :p Ok sebelum meneruskan cerita jalan² cari makan kami ni,…
Read more

Zoo Taiping Revisited

Aktiviti ini berlaku lama sudah . Teramat basi story nyer but i don’t care. Hohohho~ Hanie ni selalu lambat buat liputan , kan ? Hukss … so bizi lor … otak ni kalau boleh dibelah , tangan pun kalau boleh dicambah-cambah lagi , macam² kerja nak dibuat dan dirancang dalam satu masa yang sama .…
Read more

Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)

  Salam buddies !   Hey sapa tak mau tiket flight FREE weiii … siap boleh bawak partner sorang sekali tau … Tiket FREE yg saya maksudkan ni ialah tiket flight ke Jakarta anjuran KLM . Nak tau cara²nya ?? Senang bangettt …   1. Mula² KLIK dulu banner bawah ni ;      …
Read more

Wordless Wednesday #01 : Siblings Love ~

  [Akhirnya …. daku join juga segmen WW ni… disebabkan ni INTRO , maka kena ada sedikit WORDS lah yer … :p]