Sesi persekolahan anak-anak 2012

Sudah masuk tahun 2012 rupanya kita. Selamat tahun baru ye semua ! Dengan rasminya inilah entri PERTAMA saya untuk blog ini pada tahun 2012 dan entri “Tips membuat pengunjung blog rasa dihargai” menjadi penamatnya … Bye-bye 2011 … banyak kenangan pahit manis . Juga ramai kenalan/sanak-saudara/famili/kawan yang telah ‘pergi’ . Moga tahun ini lebih baik dari tahun² sebelumnya . Azam […]

» Read more

Happy Birthday Izzah Munirah …

Sedar tak sedar dah sampai ke tarikh hari lahir yang terhujung sekali dalam giliran keluarga saya. Buat masa inilah … kalau ada rezeki dapat baby lagi hujung² tahun juga … erkk ~ nanti²lah kan … ai  baruuuu jer bersalin. Haha ~ 23 November 2011 … genap sudah puteriku berumur 4 tahun. Seorang gadis kecil yang agak ‘unik’ berbanding anak-anak yang […]

» Read more

Si kecilku chakk !

  Salam sabtu . Wah tajuk dah copycat TV3 , karang kena saman baru tawu … ~ Sebenaunya entri ni langsung takde kena mengena dengan program Si Kecilku Chakk!  tu yer … jangan mare ~   Entri santai² je kali ni … berkisar tentang anak daraku sorang yang sahamnya tak jatuh² lagi tu …. ahakss ~   Si Izzah Munirah […]

» Read more

Port baru untuk anak-anak berekreasi

Salam bahagia . Diharap semuanya sihat belaka . Dah penat buat entri review , petang-petang ni perut pun dah kenyang , kita buat entri santai-santai jer . Layan pics ye kome . Dah lama nak story-mory pasal anak-anak tapi asik tertangguh aje . Karang sendiri menyesal tak rakamkan perkembangan anak-anak . Sape yang susah ? Mereka dan keluarga mereka ….. […]

» Read more
1 2 3 4 5