Perkembangan Munirah di TCB sepanjang tempoh 5 bulan

Sabtu minggu pertama cuti sekolah hari tu parents atau waris kepada murid² di Taska/Tadika CB dipanggil untuk memberi laporan perkembangan anak sepanjang 5 bulan tempoh pembelajaran di situ. Biasanya hujung tahun baru buat hari kad laporan kan, tapi taska ni buat 2 kali iaitu pertengahan dan hujung tahun. Alhamdulillah, overall laporannya agak memuaskan dan menggembirakan hati kami. Munirah katanya cepat tangkap […]

» Read more

Ciri-ciri sebuah TaDiKa dan Taska

Salam bertemu kembali. Woh, mood blogging ke laut sudah… bukan takde idea, terlebih idea dah tapi kesuntukan masa. Ada yang merindu ke? Hikss… :p Hari ni tergerak hati pula nak share tentang ciri-ciri yang wajib ada pada setiap TaDiKa (Taman Didikan Kanak-kanak). Hampir setiap hari saya dan Zaid akan menjemput Munirah balik dari Tadika yang jaraknya sepelaung saja dari rumah. […]

» Read more

My Pinky Moments

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe. Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;   Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK ! ;) DUA gambar je boleh […]

» Read more

Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama pagi pun sudah bermula,seperti yang […]

» Read more
1 2 3 4 5