Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: iphone 3gs

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tangkap gambar dengan iPhone 5

Tangkap gambar dengan iPhone 5 gadget impian Mula-mula berangan dulu ada iPhone 5, snap gambar sana, snap gambar sini. Senang, ringan je. Tak payah bawa kamera lain ke mana-mana. Cukuplah dengan iPhone 5 gadget impian sahaja. Saya ni kan ibu beranak 5…. kalau boleh semua gadget nak yang all-in-one je. ;) Yang penting, momen² penting bersama…
Read more

Kisah gajet impian…

Salam dan hai semua. Apa khabar? Semoga sihat²lah. Maklum sajalah musim jerebu ni, kesihatan orang ramai terganggu, termasuklah saya sendiri dan juga family. Gajet impian punya cerita tak berkesudahan lagi. Ramai juga yang curious yer… terima kasih ;) Ada yang meneka Samsung Galaxy Note, ada juga yang meneka Samsung Galaxy Tab. Salah salah salah… jangan…
Read more