Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: iPad

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Home Office buah tangan suami tercinta :)

  “Entry ini ditulis untuk cabaran #1 iPad MySuperKids yang direviu oleh Nor Haryati Yahya”   Salam bahagia kalian semua . Semoga sihat² selalu . Alhamdulillah saya sekeluarga sihat sahaja dan si kecilku Zaid baru saja nak pulih daripada “cherry-berry” … maybe sebab nak meringankan badan kata orang tua² .   Saya dah janji nak…
Read more

Cabaran iPad MySuperKids bermula kembali

  Salam ceria .   Ingat lagi tak dengan contest MySuperKids @ cabaran memenangi iPad hari tu ? Ouh , saya ingatkan dah ketinggalan keretapi , dan dah ada pemenang rupa-rupanya Kak Lyna kasi pending kejap sepanjang tempoh bersalin dan berpantang baby terbarunya . Tahniah yer Hanie ucapkan …. another hero . Hatrik dah ni…
Read more

Saya mahu iPad PERCUMA dari blog MySuperkids

Ini adalah cubaan kedua selepas melakukan cubaan pertama . Nak tahu apa , silalah klik link itu . Wohohohoho !! Siapa tak mau lepaskan peluang untuk menang iPad PERCUMA ?! Diulang , PERCUMA !! :) Dengan harga sebanyak RM1549 , rasanya dalam setahun jugak kot saya dapat habiskan bayar secara instalment . Weih , sape…
Read more