Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

instagram farid kamil

Mulanya agak was² membaca berita Diana Danielle sudah bersalin. Kerana banyak kontroversi yang terhasil. Baby tak cukup bulanlah, kandungan baru 7 bulan takkan dah bersalin, dan sebagainya. Kesian pula kat mereka. Selepas saya stalk Webstagram suaminya, Farid Kamil (erk….) dengan kata²; “welcome to the world my boy…” menambahkan lagi kekeliruan… haih… Inilah hasil stalk saya… ;) Saya juga seorang pengguna […]

» Read more

Bila perempuan bersembang tentang mekap

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics. Saya dah pun jadi follower […]

» Read more