Update pertukaran nombor telefon di mesin ATM

Baru² ni hubby dah tamatkan urusan dengan sebuah syarikat telekomunikasi (nama dirahsiakan dulu) yang mana sebelum ni nombor telefon hubby adalah nombor primary (nombor utama) untuk pakej 1 + 5 pakej postpaid syarikat *tuuut*. Dah tawar hati dengan servis yang semakin kurang kualitinya, suami pun ajak saya dan familynya bertukar ke syarikat telekomunikasi *tuuut*. Haha. Ramai yang dah bertukar nampak […]

» Read more

‘Kuasa’ aura tangan seorang wanita

Aduhai entah kenapa hilang fokus pula beberapa hari ini , maksud saya dalam penghasilan entri blog . Ahahaha ~ saya bukannya tak online – Facebook , emel , balas komen , baca entri kengkawan , tinggalkan komen ,  etc … Cuma stuck tang nak publish entri saje sebab dok ralit dengan yang lain² tu . Dok dahulukan yang lain jer […]

» Read more

Koleksi Soal Jawab berkaitan Puasa : Bahagian 3

  Baca Koleksi Soal Jawab Puasa ; Bahagian 1 => Di SINI Bahagian 2 => Di SINI   Soalan 41: Seorang perempuan putus haid di siang hari adakah wajib dia berimsak? Jawapan: Sunat berimsak.   Soalan 42: Sekiranya seseorang yang membatalkan puasa nazar/qada’ adakah wajib dia berimsak? Jawapan: Tidak wajib berimsak.   Soalan 43: Adakah wajib imsak bagi orang musafir […]

» Read more
1 2 3 6