Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Info Penting

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Update pertukaran nombor telefon di mesin ATM

Baru² ni hubby dah tamatkan urusan dengan sebuah syarikat telekomunikasi (nama dirahsiakan dulu) yang mana sebelum ni nombor telefon hubby adalah nombor primary (nombor utama) untuk pakej 1 + 5 pakej postpaid syarikat *tuuut*. Dah tawar hati dengan servis yang semakin kurang kualitinya, suami pun ajak saya dan familynya bertukar ke syarikat telekomunikasi *tuuut*. Haha.…
Read more

‘Kuasa’ aura tangan seorang wanita

Aduhai entah kenapa hilang fokus pula beberapa hari ini , maksud saya dalam penghasilan entri blog . Ahahaha ~ saya bukannya tak online – Facebook , emel , balas komen , baca entri kengkawan , tinggalkan komen ,  etc … Cuma stuck tang nak publish entri saje sebab dok ralit dengan yang lain² tu .…
Read more

Wordless Wednesday #08 : Berjubah tetapi telanjang

                  *Kredit (baca penjelasan penuh di sini)   Incoming search terms:jubah bogel (65)awek jubah seksi (57)awek jubah (50)jubah telanjang (27)awek berjubah seksi (26)

Koleksi Soal Jawab berkaitan Puasa : Bahagian 3

  Baca Koleksi Soal Jawab Puasa ; Bahagian 1 => Di SINI Bahagian 2 => Di SINI   Soalan 41: Seorang perempuan putus haid di siang hari adakah wajib dia berimsak? Jawapan: Sunat berimsak.   Soalan 42: Sekiranya seseorang yang membatalkan puasa nazar/qada’ adakah wajib dia berimsak? Jawapan: Tidak wajib berimsak.   Soalan 43: Adakah…
Read more

Koleksi Soal Jawab berkaitan puasa : Bahagian 1

  Soal jawab di bawah adalah di koleksi dari beberapa laman web saperti http://www.islam.gov.my/soal/puasa.html#17 semoga memberi manfaat kepada sahabat bloggers sekalian.     Soalan 1: Apakah kita dibolehkan memberus gigi selepas waktu subuh ketika berpuasa? Jawapan: Sengaja bersugi atau memberus gigi dalam berpuasa dengan benda basah atau kering tidaklah membatalkan puasa. Tiada ada perselisihan para…
Read more