Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: homeschool

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cerita ceriti Homeschool

Alhamdulillah terupdate jua blogku ini dgn entri berkaitan homeschool yg masih lagi fresh dalam diari hidup Ummi Hanie. Alang2 dah masuk topik homeschooling, ni nak story sikit pasal teman encik somi yg berasal dari  Bangladesh, wifenya Indian (malbari) tapi berwarganegara Canada – Canadian. Depa baru je pindah sini  dari Canada tak sampai setahun jagung lagi. Reason ?…
Read more

Homeschooling versi Ummi Hanie (Pt . 1)

Salam, Sihat semua ? Syukur alhamdulillah. Cuma anak2 saya ni lah, kejap2 ada yang flu, ada yang batuk. Banyak kali dah mak saya pesan suruh makan vitamin c lebih sikit, tapi sampai la ni saya tak beli2 lagi Vitamin C untuk kami anak beranak. Huhuhu . . . Kita ni takpe lagi, ade jugak makan…
Read more