Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: header blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal.…
Read more

Teringin header blog yang cun

Blog dan header blog bagaikan kacang dengan kulitnya.Juga bagaikan isi dengan kuku.Atau bak laut dan pantai.Tak mungkin dipisahkan.Cewahh melalut² pula saya bersastera . Tapi saya serius nakkan header blog yang cantik lagi cun tambahan lagi jikalau ianya PERCUMA.Pehhh … feeling macam rumah dapat sponsor langsir baru gitu…. ahahahah ~ Kalau korang pun nak sama macam…
Read more