Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal. Hukhuk. Mungkin ada hikmah di […]

» Read more

Teringin header blog yang cun

Blog dan header blog bagaikan kacang dengan kulitnya.Juga bagaikan isi dengan kuku.Atau bak laut dan pantai.Tak mungkin dipisahkan.Cewahh melalut² pula saya bersastera . Tapi saya serius nakkan header blog yang cantik lagi cun tambahan lagi jikalau ianya PERCUMA.Pehhh … feeling macam rumah dapat sponsor langsir baru gitu…. ahahahah ~ Kalau korang pun nak sama macam apa yang saya nak ni,jom […]

» Read more