Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: hari raya aidilfitri

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Virus raya masih menebal kah?

Salam AIDILFITRI !! ^-^ Tengok tu, dah raya ke-6 baru nak wish dalam blog ni. Sorry, maaf, ampun ye semua… saya tahu bukan ada yang jejak sangat pun ke sini, tapi bagi yang prihatin dan sentiasa berkesempatan menjejak time² perayaan cenggini, saya amat menghargainya…. :) So… cerita pendek² je dulu ye. 2 hari menjelang Aidilfitri,…
Read more

Semangat raya Vs. Blog bersawang

    ASSALAMUALAIKUM ALLZ …. !! Salam Aidilfitri ! Seminggu dah kita berayo ~   Dan seminggu lebih tak menaip entri rasa janggal sekali dehhh … Korang ape kabor ? Harapnye seronoklah beraya tahun ni yek … Saya ? Alhamdulillah memang seronokkkk …. ^-^ Sebabbbb …. dapat beraya di ‘kampung’ over the sea (feeling le…
Read more

Tarikh Lihat anak Bulan Syawal 29 Ogos 2011 ini

  Insyaallah , 29 Ogos ini merupakan tarikh rasmi untuk melihat anak bulan Syawal di sebanyak 30 lokasi seluruh negara bagi menentukan tarikh Aidilfitri tahun ini.   KUALA LUMPUR: Pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja hari ini mengumumkan sebanyak 30 tempat ditetapkan untuk melihat anak bulan Syawal pada 29 Ogos ini bagi menentukan tarikh Aidilfitri tahun…
Read more