Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: hadiah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Hadiah lagi

Salam bahagia ! Salam bertemu kembali… Sekadar entri ringkas untuk memahat memori mendapat hadiah giveaway dan hadiah dari kakak kandungku… :) Haruslah mode gumbira okeh. Bukanlah tayang ni maksud nak riak, hanya berkongsi kegembiraan walaupun menang hadiah kecil… juga tanda penghargaan buat si pemberi. Hadiah menang giveaway El tempoh hari. Sorry lambat buat entry, dapatnye…
Read more

Bertambah lagi koleksi keychain

Alhamdulillah , dengan izin Allah kita masih diberi ruang untuk bernafas lagi di alam dunia ni. Tapi,tak tahu lagi esok lusa dan seterusnya bagaimana … sedikit tazkirah Jumaat sebagai intro yer ;) Tak lupa juga ribuan terima kasih diucapkan buat sahabat² blogger yang mendoakan kesihatan emak saya . Kami berpisah sebentar … Maaf ye cekgu…
Read more

Nak hadiah dari UK tak ?

  Jeng jeng jeng … ini bukan main² , ini juga bukan Ahmad Albab yang punya …. :D Ada sapa² berkenan tak dengan ini ;     Biasanya , kaum hawa yang minat benda² macam ni , termasuklah teman sendiri … ;) Set cawan english style ni datangnya dari UK (United Kingdom) , serius bukan…
Read more

Hadiah dah sampai ! :)

  Salam bebeh . Amboi bebeh pulak dah :p . Mood dapat hadiah harussslah gumbira kan ? Seperti yang dijanjikan , walaupun teman tak menang kuiz anjuran Kak Halima MohKembara tahun lepas (sebelum beliau berangkat ke Turki untuk beberapa bulan tapi sekarang dah ada di Malaysia semula) , tapi Yong Halime bermurah hatinye amat nak…
Read more

Bingkisan hadiah (Terima Kasih !)

  Dalam dunia ni … i wonder …. ade ke manusia yang tak suka dapat hadiah ? Pelik kan kalau tak suka ? Macam tak normal plak … ;p Well , terus terang je lah nak cerita pasal dapat hadiah tuuu …. hiks ~ Ok , first sekali saya terima bingkisan (ke,bungkusan?ahh..same je lahh…) hadiah…
Read more