Sudah rezeki Anuar Zain …

anuar zain sedetik lebih lagu terbaik aim 18

  Hai betullah kata pepatah … kalau sudah rezeki , takkan ke mana . Begitulah halnya dengan penyanyi popular lelaki yang seorang ini , Anuar Zain . Lagu hit beliau “Sedetik Lebih” telah mengambil alih gelaran Lagu Terbaik AIM 18 yang sebelum ini dipegang oleh lagu “Penakut” nyanyian Yuna . Ya , sedikit kontroversi di situ … tapi malas saya […]

» Read more

Hormati keputusan Waheeda – tinggalkan dunia hiburan selama-lamanya

  Salam berbahagia . Rasanya siapa yang tak tahu kisah kontroversi penyanyi genre global music , Waheeda atau dikenali juga sebagai Waheeda Wassini bersama Ustaz Akhil Hayy kan ? Sejujurnya memang terdetik rasa sedikit menyampah dalam hati saya ketika itu . Opsss… Ok lupakan kisah itu … mereka sudah pun selamat diijabkabulkan … dah halal … biarkan lah … ;) […]

» Read more

Hafiz Hamidun & Heliza bertunang ? | Padan tak mereka berdua ni ?

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Gempak dak tajuk entri ni ? Bagi peminat-peminat mereka (Heliza dan Hafiz) maybe ada sikit rasa tergugat di situ …. hehehehe ;p Eh dah macam blog gosip plak yer . Saja ubah2 angin kejap … Refreshing ;) Ada kedengaran hari tu khabar angin mungkin mengatakan Hafiz Hamidun (bekas anggota kumpulan nasyid […]

» Read more

Maya Karin kekasih Yusry KRU ?

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Kalau benarlah desas-desus ini , doakanlah supaya mereka bertemu jodoh . Tak usahlah berkawan/berkasih terlalu lama ,apatah lagi dirahsiakan . Benda yang elok seperti mendirikan masjid eloklah dicepat-cepatkan.Maya Karin janda , Yusry KRU pula dah lama menduda . Elok sangatlah tu kome ! Jom baca cerita lanjut tentang mereka berdua ini […]

» Read more