Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: google adsense

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Alhamdulillah, rezeki anak-anak mungkin. Atau rezeki raya. Lama juga menanti nak cash out Adsense ni… maklumle…. blog makcik suam-suam kuku. heeee~ Yang paling best tu, saya sempat godek² setting pembayaran Google Adsense. Terkini, sudah ada pilihan pembayaran terus ke akaun bank yang kita sukai. Jika dahulu, hanya pembayaran melalui cheque (cek) dan Western Union saja,…
Read more

Dah merajuk baru N nak bagi CPUV

Macam dah agak. Memang dah agak. Lepas merajuk, baru dapat. Nak kena jual mahal, baru nak mengalah ye. So terpaksalah gantung balik banner encik N. (sekarang ni gantung leaderboard je sebagai alternative ad untuk iklan K) Lepas berbulan-bulan (dekat setahun kot) tak dapat CPUV @ Buffered Earnings, barulah encik N sudi nak bagi kat blog…
Read more