Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: glitterati

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Buffered Earning Nuffnang terakhir untuk 2011 (dan termahal)

Bukanlah niat saya nak riyak,menunjuk² dengan entri ini , sebaliknya untuk self-satisfaction semata-mata … ;) Sempat juga saya rakamkan Buffered Earning @ BE terakhir untuk tahun 2011 dari Nuffnang … sekaligus yang termahal/tertinggi amaunnya . Alhamdulillah :) Yang dibulat²kan itu adalah 4 amaun tertinggi … taklah banyak sangat kan ? Tak pernah cecah ratus² lagi…
Read more

‘Hadiah’ balik bercuti

  Salam ceria dan bersua kembali . Stretching dulu … hiyahhhh !   Macam biasalah , bila dah beberapa hari tidak mengaktifkan diri berblog , idea pun mula membeku . Tapi …. ade lah juge sedikit² saki-baki yang nak diluahkan di sini kendian nanti …   Memula nak ucapkan THANX A BUNCH to Nuffnang ,…
Read more