Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: giveaway

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Year End Giveaway – Ummi Hanie (Sudah tamat)

Tweet  Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Saya tak mau dikatakan meniru tapi idea ni dah lama dok dalam kepala dan baru-baru ini bro otai kita Eyriqazz aka GTO ada buat giveaway macam yang saya nak buat ni . ;) Okeh okeh terus proceed to the ampang point . Barangsiapa dapat capture ini…
Read more

Juaimurah BIG January Giveaway

> Bismillahirrahmanirrahim ……… Saya chenta suka sama giveaway . Orang nak bagi benda free yang best kan siapa tak mau . Kali ni memang memikat hati . Barang permainan tapi I minat la . :)Pemilik blog JUAIMURAH dengan murah hatinya nak bagi FREE . Why not I try my luck ? Syarat2nya pun mudah sahaja…
Read more