Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: giveaway

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Giveaway Fridge Magnet 2 negeri

Assalamulaikum, salam sejahtera dan salam bahagia. Janji dah nak buat giveaway kecil² dalam entri lepas, maka kenalah kotakannya. Juga sempena pemergianku ke destinasi impian esok… yeayy… best best. Dan juga ekspresi kesedihan tak dapat join event ngetop Sepetang Bersama Blogger ’13 akibat pertindanan program percutian impian tu. Hukhuk… ada kaitan ke? :p Wahai encik DH…
Read more

Bedak arab Giveaway

Bulan² Ramadhan ni sempat juga join giveaway. Tapi yang simple² saja sudah… ;) Bedak arab Giveaway ini anjuran kak Lela Lelord. Memang hangat diperkatakan sekarang ni perihal bedak arab kokuryu. Kome penah dengor? Atau dah biasa pakai? Teman tak pernah lagi, tapi kalau ditakdirkan menang GA ni, dapatle bedak arab free yang sangat best dengar…
Read more

Exclusive Giveaway!! ..Kain Pasang Raya 2012..

  Y&E Anggun Collection sedang membuat giveaway eksklusif berupa kain pasang untuk anda bergaya sakan di pagi raya nanti. Why not mencuba nasib kan? Untuk join, sila klik banner di bawah. Jangan risau, tiada bayaran dikenakan pun ;)     Ada 3 kain pasang Viscose Cotton (4 meter) + satu hadiah misteri sedia dihadiahkan buat pemenang² bertuah.…
Read more

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

Rasa macam dah lama berehat dari join Giveaway dan Contest. Nak anjurkan giveaway pulak masih terasa kelesuan dan tak ready lagilah kekdahnya. Jadi hari ni curi² masa sikit untuk join giveaway dari pemenang Top Referral giveaway tahun baru itu hari, yakni kak Zefa Ibu Yusuf.     Wahhh…. meriah betul hadiah² dari kak Zefa berupa…
Read more

ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY

  Macam nak juling mata tengok hadiah²nye kome… Tambah² yang ini; Kain english COTTON 4 meter ! Handbag atau purse ! Fridge Magnets ! Dan banyak lagi hadiah… nak join juga, klik banner penganjur di atas sekali.