Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatif

lukisan dari debu kereta

Lagi lukisan dari debu kereta… sungguh kreatif Tahun 2011 saya pernah publish entry tentang lukisan dari debu kereta. Kali ini ada lagi, dan saya rasa pelukisnya adalah orang yang berbeza.     Terhasillah wajah lagenda barat, Marilyn Monroe… Tak kenal? Haihh… kena mengGoogle lah ;) Kalau dah memang berbakat dan kreatif tu, debu kereta pun boleh jadi sebuah lukisan yang […]

» Read more

Gambar-gambar menarik yang diambil tepat pada masanya

Saya suka juga kumpul gambar² menarik, kebanyakannya daripada emel lama² dulu, dan bila ada masa akan publishkan di dalam blog ini buat tatapan semua. Gambar menarik kali ini temanya ialahhh…. gambar² yang diambil tepat pada masa dan gayanya.            Apa anda nak buat dengan 50 biji iPad? Cantumkannya menjadi skrin besar! ;)         […]

» Read more

Ini betul-betul punya perempuan kaki belit ;)

Pernah tengok atau jumpa perempuan kaki belit ? Mintak simpanglah kan…. Jommm…. kita berjumpa dengan perempuan kaki belit yang real punyaaaa… Opsss…. jangan marah sama admin. :) Sekadar suka-suka saja menyiarkan gambar ini… Ini sudah tentu gambar edit Photoshop kan? Kome reti buat gambo macam ni? ;) Teman tak gheti…

» Read more
1 2