Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: gajet

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tangkap gambar dengan iPhone 5

Tangkap gambar dengan iPhone 5 gadget impian Mula-mula berangan dulu ada iPhone 5, snap gambar sana, snap gambar sini. Senang, ringan je. Tak payah bawa kamera lain ke mana-mana. Cukuplah dengan iPhone 5 gadget impian sahaja. Saya ni kan ibu beranak 5…. kalau boleh semua gadget nak yang all-in-one je. ;) Yang penting, momen² penting bersama…
Read more

atom xda

Bila berangan nak pakai smartphone

Sebenarnya kepala saya ni tengah sarat dengan pelbagai benda. Biasalah tu kan, bukan saya seorang je begini, orang lain pun sama juga tapi tak bising² pun… ngeh3x~Maka untuk meringankan sikit kapasiti kesaratan dalam kepala ni, terhasillah idea untuk menaip entri ni. Smartphone @ telefon pintar. Semua orang mengidamkan gajet ini. Tinggal mampu dengan tak mampu…
Read more

Saya mahu iPad PERCUMA dari blog MySuperkids

Ini adalah cubaan kedua selepas melakukan cubaan pertama . Nak tahu apa , silalah klik link itu . Wohohohoho !! Siapa tak mau lepaskan peluang untuk menang iPad PERCUMA ?! Diulang , PERCUMA !! :) Dengan harga sebanyak RM1549 , rasanya dalam setahun jugak kot saya dapat habiskan bayar secara instalment . Weih , sape…
Read more

Port baik untuk check spesifikasi dan segala mak nenek tentang handphone

Ehhh panjang pule tajuknye … ate , teman dah cuba kasi pendek , tak mau mau juge … bior leee … hihih ;p Hah ni kome . Saje le nak share satu port , ekceli website ler .. untuk kita periksa spesifikasi , gambar dan pendapat-pendapat tentang handphone kita . Lebih2 lagi yang nak usha2…
Read more