Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: gadget

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tangkap gambar dengan iPhone 5

Tangkap gambar dengan iPhone 5 gadget impian Mula-mula berangan dulu ada iPhone 5, snap gambar sana, snap gambar sini. Senang, ringan je. Tak payah bawa kamera lain ke mana-mana. Cukuplah dengan iPhone 5 gadget impian sahaja. Saya ni kan ibu beranak 5…. kalau boleh semua gadget nak yang all-in-one je. ;) Yang penting, momen² penting bersama…
Read more

Comel & Unik … of cozlah , special edition punya barang

Hiksss … saja nak bagi tajuk entri panjang² gedik² sikittt … ;) Bukan ayat sombong riak takabbur yer …. Ini adalah untuk menjawab maklumbalas korang dalam entri Wordless Wednesday – pendrive aiskrim cornetto special edition minggu lepas … haishh cepat betol seminggu , sebulan , setahun berlalu kan ? Opss … off topic lak . Ok…
Read more

Jing |Antara aplikasi terbaik untuk capture printscreen

  Pernah dengar tentang JING ? Bukan anjing okeyy … tapi Jing . Sejenis aplikasi untuk capture printscreen dengan cantek dan kemas . Selalunya untuk capture printscreen  , korang guna apa ? Hanie dok guna button Ctrl + Prnt Scrn kat keyboard komputer je . Tapi itulah , kadang gambo yang dicapture tu cun ,…
Read more