Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: fridge magnet

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Giveaway Fridge Magnet 2 negeri

Assalamulaikum, salam sejahtera dan salam bahagia. Janji dah nak buat giveaway kecil² dalam entri lepas, maka kenalah kotakannya. Juga sempena pemergianku ke destinasi impian esok… yeayy… best best. Dan juga ekspresi kesedihan tak dapat join event ngetop Sepetang Bersama Blogger ’13 akibat pertindanan program percutian impian tu. Hukhuk… ada kaitan ke? :p Wahai encik DH…
Read more

Muzium Berhantu

Kenangan pergi ‘muzium berhantu‘ 3 tahun sudah masih tidak dapat dilupakan. Balik saja ke homestay, Zaid yang ketika itu baru berusia 2-3 bulan asyik menangis tak berhenti². Balik ke rumah Atuk Opah pun masih menangis melalak², tidak seperti normal sampai jiran sebelah yang prihatin hantar air penawar untuk disapukan pada Zaid. Kenapa saya kata muzium…
Read more

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

Rasa macam dah lama berehat dari join Giveaway dan Contest. Nak anjurkan giveaway pulak masih terasa kelesuan dan tak ready lagilah kekdahnya. Jadi hari ni curi² masa sikit untuk join giveaway dari pemenang Top Referral giveaway tahun baru itu hari, yakni kak Zefa Ibu Yusuf.     Wahhh…. meriah betul hadiah² dari kak Zefa berupa…
Read more