Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: food review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Lagi-lagi Kueytiow Kungfu

Kali pertama mencuba menu Kueytiow Kungfu di sebuah restoran Thai kegemaran kami sekeluarga, dalam 2 tahun sudah jika tak silap perkiraan saya. Walaupun di restoran Thai, tapi ini adalah menu masakan cina. Ok. Kueytiow Kungfu. Cubaan pertama, mula jatuh cinta. Cinta pandang pertama gitu. Mulalah order menu yang sama setiap kali ke restoran tersebut atau…
Read more

Makan-makan di Kenny Roger’s Roasters

Ini bukan blog bertemakan makan-makan, akan tetapi nak selit jugak kategori makan-makan tu. HARUSSSlah kann… ;) Kali ini bertempat di Kenny Roger’s Roasters. Seumur hidup kami, kali pertama makan KRR ni. Sambil celebrate birthday Ayid yang ke-3 pun iyer. Jalan-jalan di AEON, terkesima juga tengok lambakan restoran makanan segera. Sebut saja apa, semua ada. KFC,…
Read more