Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Facebook

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Review Aplikasi Android Denaihati Terbaru

Salam, Denaihati mungkin sudah tidak asing lagi dalam dunia blog, penjenamaannya semakin kukuh kini dengan wujudnya aplikasi untuk Android dan iOs. Saya sudah install untuk iOs. Anda sudah? Pada masa kini, media sosial lebih mudah digunakan dalam android dan tablet. Satu langkah yang bijak bagi Denaihati dan team nya kerana berjaya menghasilkan aplikasi khas untuk…
Read more

Kisah aku dan laman sosial

  Entah nape hari ni terbukak pulak hati ni nak bukak page Friendster . Lama giler tak bukak , tak layan Frenster sampai terlupa password weih . Korang pun sama , lama tak bukak kan ? Tu pun kalo korang ada Frenster lah . Tak pun MySpace . Saya pun ada MySpace . Hohh semua…
Read more