Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Eyriqazz

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Masuk ini, kali kedua saya (bakal) ditegur oleh blogger Eyriqazz aka GTO. Kali pertama ketika segmen saya mahu ditegur tahun 2011 dahulu. Kali ini, menyerah diri lagi untuk ditegur. Ekceli, sama-sama saling menegur ya ~ Nice and good idea. Tujuan saya join segmen ini tak lain tak bukan ialah untuk menambahbaik mutu blog. Jangan hanya…
Read more

My Happy Moments

Dah lama tak join contest blog yang melibatkan sharing gambar, yang terkini di Facebook sajalah. My Happy Moments Contest dianjurkan oleh blogger Eyriqazz aka GTO yang memang rajin menganjurkan giveaway dan contest di blognya. Ini juga salah satu inisiatif beliau dalam menjadi peserta contest iphone 5 gadget impian. Sesuai dengan tajuk contest, gambar yang dipertaruhkan…
Read more

My Pinky Moments

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe. Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;   Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK !…
Read more

Bertambah lagi koleksi keychain

Alhamdulillah , dengan izin Allah kita masih diberi ruang untuk bernafas lagi di alam dunia ni. Tapi,tak tahu lagi esok lusa dan seterusnya bagaimana … sedikit tazkirah Jumaat sebagai intro yer ;) Tak lupa juga ribuan terima kasih diucapkan buat sahabat² blogger yang mendoakan kesihatan emak saya . Kami berpisah sebentar … Maaf ye cekgu…
Read more

Saya Mahu Ole-Ole dari Sabah

  Sebut saja ole-ole dari Sabah ni,tentu semua dah terbayangkan aksesori mutiara & kristal yang cantik lagi lip lap – lip lap kan ? ;) Koleksi kristal & mutiara sabah saya ada banyak juga , hadiah dari encik hubby tersayang semasa bercuti ke Sabah 2 tahun sudah … Tapi kalau nak tambah koleksi pun apa…
Read more