Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Event

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Perasmian Taman Botani oleh PM Dato’ Seri Najib

  Salam mesra . Pada 29 jun yang lalu Perdana Menteri Dato’ Seri Najib Tun Razak telah membuat perasmian perdana untuk Taman Botani (Botanical Garden , sebelumnya dikenali sebagai Taman Tasik Perdana) yang dianjurkan dalam sebuah program bernilai RM35 juta , di tengah² bandaraya Kuala Lumpur .       Sebenarnya apa yang istimewa sangat…
Read more

Memperingati peristiwa bersejarah Israk Mikraj

  Salam berbahagia .   [Ini sepatutnya adalah scheduled entry pada hari Rabu sudah , tapi entah kenapa tak menjadi pulok …. ]   Ketika ini , saya tiada di meja komputer saya dan berada sangat jauh daripada kediaman tercinta kami di utara . Kami sekarang berada di KL / Selangor . Agaknya  ke  manakah…
Read more

Chinese New Year 2011 , tahun arnab | Jatuh 1 juta sehari

Salam semua warga pembaca sekalian . Ya , blog saya masih dlm mode re-construction tapi alhamdulillah masih boleh view dan post entry . Sukeee … sukee … ~ :) Kalau nak view dan baca entri2 lama sejak tahun  2008 lagi , MOH SINI . Terima kasih … Sementara ni saya open balik untuk tujuan tertentu…
Read more

Selamat Tahun Baru 2011

Salam semua , moga sihat-sihat hendaknya . Selamat tahun baru 2011 ! Masih tak terlambat nak wish wish kan ? Nampaknya Hanie sekeluarga menyambut tahun baru di kampung halaman tercinta . Eh bukan sambut apa pun , maksud Hanie , dalam mood tahun baru denagn tidak berada di rumah sendiri . Ishh tak pernah le…
Read more

Every mom is a super mom,rite?

  Bismillahirrahmanirrahim ……… Eh kenapa ye tetibe keluar tajuk macam ni ? Nak mendabik dada ? Tidakkk sama sekali … kutahu siapa diri ini … hukkkk….~ Bagi saya , every mom is a supermom in their own way okay . Bukan hanya si polan ni dan si polan itu saje yang berhak pegang ‘takhta’ supermom…
Read more