Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: domain/hosting

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kembali

  Salam bertemu kembali . Bila berlaku satu perkara , macam berangkai-rangkai pula yang menyusul kan ? Pada weekends yang lepas saya memang tak sempat update blog sebab sibuk dengan family di rumah , juga bertandang ke rumah seorang sahabat suami . Wah , marvellous hidangan lunch mereka sampai pening-pening kepala saya dibuatnya . Awat…
Read more

Ke manakah saya dan blog ‘menghilang’ ?

Salam bahagia semua ! Wahhh dah rindu gitu . Padahal baruuu dua hari tak dapat bersiaran dek kerana masalah teknikal . Korang yang setia menerjah ke mari tentu tertanya-tanya kenapa blog ni TAK BOLEH DIAKSES kan ? Begini ceritanya ……………….. Blog ini pada asalnya dihostkan di hosting A (dirahsiakan atas sebab tertentu) . Erm , pada…
Read more

Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p . Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam…
Read more

CONGRATZ ! I have my own site ~ hosting, domain …

Sebenarnya 2 hari sudah saya dah order hosting + domain untuk perniagaan online saya. Tetapi, baru semalam saya selesai bayar dan hari ini sudah activate lah. Dan…… saya teramat busy dan peninglah nak mengkonfigurasikan segalanya. Maklumlah…. first time beli daN terlibat dgn ‘bendalah’ ni. Huhuhu …. takpe, saya suka belajar dan saya berkeinginan untuk berjaya…
Read more