Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

instagram farid kamil

Mulanya agak was² membaca berita Diana Danielle sudah bersalin. Kerana banyak kontroversi yang terhasil. Baby tak cukup bulanlah, kandungan baru 7 bulan takkan dah bersalin, dan sebagainya. Kesian pula kat mereka. Selepas saya stalk Webstagram suaminya, Farid Kamil (erk….) dengan kata²; “welcome to the world my boy…” menambahkan lagi kekeliruan… haih… Inilah hasil stalk saya… ;) Saya juga seorang pengguna […]

» Read more

Bila perempuan bersembang tentang mekap

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics. Saya dah pun jadi follower […]

» Read more

Gambar Diana Danielle dan Farid Kamil berbulan madu di Sydney, Australia

Tak pernah lagi UmmiHanie menjejak kaki ke bumi Australia, tapi pengantin baru dan bakal ibu muda, Diana Danielle dan suaminya Farid Kamil dah pun merasa berbulan madu di Sydney, Australia. Sampai hati tak ajak aiii…. ahaksss~ Ok ke tu Diana travel jauh² di awal kehamilan ni? Jaga diri elok² yer… Apa lagi jom layan gambar bulan madu Diana Danielle dan Farid […]

» Read more

“Kami tidak terburu-buru untuk bernikah” – Farid Kamil

“Kami tidak terburu-buru untuk bernikah” – Farid Kamil mengulas tentang pernikahannya dengan Diana Danielle Wahhh…. hot couple dah buat statement. Siapa dan apa lagi, isu pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang dikatakan terburu-buru oleh segelintir pihak. Sibukkk je kan, suka hati merekalah nak nikah bila-bila pun… betul tak? Orang nak bina masjid, eloklah dipercepatkan. Tunang lama-lama pun buat apa, […]

» Read more
1 2