Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: diana danielle

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

instagram farid kamil

Betulke Diana Danielle sudah bersalin?

Mulanya agak was² membaca berita Diana Danielle sudah bersalin. Kerana banyak kontroversi yang terhasil. Baby tak cukup bulanlah, kandungan baru 7 bulan takkan dah bersalin, dan sebagainya. Kesian pula kat mereka. Selepas saya stalk Webstagram suaminya, Farid Kamil (erk….) dengan kata²; “welcome to the world my boy…” menambahkan lagi kekeliruan… haih… Inilah hasil stalk saya……
Read more

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Bila perempuan bersembang tentang mekap

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics.…
Read more

Gambar Diana Danielle dan Farid Kamil berbulan madu di Sydney, Australia

Tak pernah lagi UmmiHanie menjejak kaki ke bumi Australia, tapi pengantin baru dan bakal ibu muda, Diana Danielle dan suaminya Farid Kamil dah pun merasa berbulan madu di Sydney, Australia. Sampai hati tak ajak aiii…. ahaksss~ Ok ke tu Diana travel jauh² di awal kehamilan ni? Jaga diri elok² yer… Apa lagi jom layan gambar bulan…
Read more

“Kami tidak terburu-buru untuk bernikah” – Farid Kamil

“Kami tidak terburu-buru untuk bernikah” – Farid Kamil mengulas tentang pernikahannya dengan Diana Danielle Wahhh…. hot couple dah buat statement. Siapa dan apa lagi, isu pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle yang dikatakan terburu-buru oleh segelintir pihak. Sibukkk je kan, suka hati merekalah nak nikah bila-bila pun… betul tak? Orang nak bina masjid, eloklah dipercepatkan.…
Read more

Kita Bersaudara (OST Magika)

Biar adakalanya dia buat kau kecewa Biar adakalanya dia buat kau gundah Tetapi tak mengapa kerna dialah juga Yang mengambil hatimu bila keadaan reda Oh kita bersaudara kerna slalu mengalah Tak guna marah marah nati berbaik juga Oh kita bersaudara tak guna gaduh gaduh Kerna air dicincang tidak akan putus Biar kau dalam susah semua…
Read more